Tisdag 9 juni 2015

Jula öppnar nytt i Polen

Julas snabba expansion fortsätter. Den 12 juni 2015 öppnar Julavaruhus nummer 81. Det sker i Kielce i Polen, i Galleri Echo.

- Vårt nya varuhus i Kielce har alla förutsättningar att bli framgångsrikt. Vi är ett familjeföretag med svensk företagskultur, vi värnar våra medarbetare, och det uppskattas på den polska marknaden. Vi söker också hållbara lösningar och vår expansion i Polen är ett led i en långsiktig etableringsstrategi. Här finns givetvis stora utmaningar men också fantastiska möjligheter för företaget och för alla våra engagerade medarbetare, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

Med de många varuhusetableringarna är Jula en spridare av svensk kultur. Vid varje varuhusinvigning bjuds, förutom premiärerbjudanden, bland annat på svensk smörgåstårta vilket uppskattas av kunderna i Polen.

- Vår etablering på den polska marknaden fortsätter. Vi har fantastiska varuhus med engagerade medarbetare som tar hand om kunderna på bästa sätt. Vi har vid flera tillfällen prisats för vårt koncept och våra mätningar visar att kunderna är mycket nöjda med sortimentet och med erbjudandet. Vi har vid flera tillfällen även prisats för vår ansvarsfulla personalpolitik. Att vi nu öppnar ett nytt varuhus i Kielce är ytterligare en tydlig signal om att Jula är en väl etablerad aktör på den polska marknaden, säger Joachim Frykberg, VD Jula AB.

Varuhuset i Kielce blir cirka 3000 kvadratmeter stort och totalt kommer cirka 25 nya Julamedarbetare att rekryteras.

Pressmeddelande från: Jula AB