Tisdag 2 juni 2015

Sommarveckor fyllda av gratis kultur och underhållning i Lidköping

Under sommaren kommer Stadsträdgården åter igen vara fylld med kultur - allt från utomhusbio till hårdrock och barnteater.

Stadsträdgården är även i år platsen att spendera sommarkvällarna på i Lidköping. Här kommer du att kunna att ta del av ett mycket varierat kulturellt utbud. Som vanligt är alla aktiviteter gratis.

Under sommarveckorna kan du ta del av musik, uppträdanden, film och mycket mer. Bland annat de lokala estradörerna och akrobaterna Jecko och Jessie, barnteater med Pettson och Findus, Kanadensaren Jaron Freeman Fox, rapparen Allyawan, jazzgruppen Gumbo och Skaraborgsbandet Otheas som just nu ligger etta på P3-osignat.

-Vi har ett väldigt fint och rikt utbud i Stadsträdgården i sommar, med såväl spets, som bredd och kvalité, säger Susanne Leverén, samordnare för Sommar i Trädgårn och kulturproducent på KulturBruket vid Lidköpings kommun.

Årets sommarprogram inleds med Nationaldagsfirandet 6 juni och avslutas med den årligt återkommande Kultur- och porslinsfestivalen 21-23 augusti.

Pressmeddelande från: Lidköpings kommun