Måndag 1 juni 2015

Över en kopp kaffe

"Över en kopp kaffe" är en ny programpunkt i Radio Kinnekulle som är tänkt att återkomma med jämna eller ojämna mellanrum...

Programidén är enkel. Fredrik Larsson och Ulrika Durk tar upp aktuella eller allmänna ämnen som de sedan "tjôtar" om blandat med musik, som inte sällan anknyter till de ämnen som tas upp.

Första programmet är planerat att sändas under vecka 24, direkt efter programmet Götene i fokus på tisdagen och torsdagen.

Bakgrunden till programmet är en personlig intervju som Fredrik gjorde med Ulrika under hösten ifjol. Då de båda märkte att de låg "på samma våglängd" - inte minst gällande humor - så föreslog Ulrika att man skulle ha ett program där man bara satt och spånade kring olika ämnen.

Det första programmet spelades in i början av juni och nästa program är planerat till början av september. I sändningarna utlovas många skratt. De båda "spånarna" hugger vilt i samtalet!

Exempel på ämnen som tas upp i det första programmet är miljö, motion och semester. Dock inte bara skoj och glam, programmet innehåller även mer seriöst samtal.