Fredag 29 maj 2015

Skara Sommarland erbjuder ny typ av boende

Skara Sommarland inleder samarbete med husvagnstillverkaren Kabe.

En egen husvagn är inte längre en förutsättning för husvagnssemestern. Skara Sommarland, som har en av landets största familjecampingar, erbjuder sina gäster ett nytt boendealternativ under säsongen 2015. Nämligen möjligheten att hyra en stationär, toppmodern och fullt utrustad husvagn.

Skara Sommarland öppnar för säsongen den 5 juni. Inför årets säsong har Skara Sommarland gjort ytterligare investeringar i campingen. Parken har också inlett ett samarbete med Nordens största husvagnstillverkare, Kabe Husvagnar. Kabe kommer inför årets säsong att placera ut två toppmoderna och familjeanpassade husvagnar på Skara Sommarlands camping. Husvagnarna som rymmer sex personer går att hyra ett dygn.

– Vi är alltid intresserade av att utveckla vår camping. Därför känns det väldigt roligt att kunna erbjuda våra gäster en ny, rolig boendelösning. Väljer man detta boendealternativ är det i princip bara att packa ner badkläderna och komma hit, säger Rickard Bender, försäljningschef på Skara Sommarland.

Skara Sommarlands campinggäster har möjlighet att provbo i en Kabe, modell Royal 780 GLE eller Royal BGXL, under perioden 5 juni till den 15 augusti. Paketet omfattar utöver boende även två dagsentréer till parken för två till sex personer. Bokningar görs via Skara Sommarlands nöjesbokning på tel: 010-708 70 00.

Skara Sommarlands camping, belägen ett stenkast från Skandinaviens största vattenpark, rymmer 500 husvagnar och tältplatser, 300 stugor och en handfull lägenheter.

Pressmeddelande från: Skara Sommarland