Torsdag 23 april 2015

Kinnekullegården - Årets turismföretagare i Läckö-Kinnekullebygden 2014

Destination Läckö-Kinnekulle AB delar årligen ut utmärkelsen ”Årets Turismföretag”, ett stipendium för företagsamhet inom besöksnäringen i Läckö-Kinnekullebygden. Årets utmärkelse går till Kinnekullegården.

Utmärkelsen ”Årets Turismföretag” delas ut till ett företag, förening eller stiftelse i Läckö-Kinnekullebygden som arbetar utifrån kärnvärden såsom hållbarhet, samverkan och attraktivitet med ett positivt och handlingskraftigt arbetssätt. 2014 går utmärkelsen till Kinnekullegården med motiveringen:

”Att finnas till för alla med både pris och tillgänglighet har varit en stående paroll för de engagerade ägarna med lunchöppet i princip alla dagar på året. Restaurangen finns till för både den som vill njuta av utsikten och för den som behöver en rejäl välsmakande lunch efter ett aktiv stund på cykel, häst, skidor eller till fots. Enskilda gäster liksom stora grupper välkomnas alltid, både till vardag och fest. Utöver luncherna är temabufféer på kvällar, musiktillställningar och förstås de välbesökta julborden återkommande aktiviteter.

Genom att hålla öppet hela året har man bidragit till att många mindre aktörer kan ha sina verksamheter öppna betydligt mer än om det inte funnits en öppen restaurang. Restaurangen gynnar besöksnäringen i Läckö-Kinnekullebygden genom sina generösa öppettider.

Kinnekullegården är därmed en stark kraft i arbetet att förlänga säsongen för besöksnäringen.”

Priset delades ut i samband med Destination Läckö-Kinnekulle AB´s bolagsstämma på Stadshotellet i Lidköping 23 april av Jim Josefsson, VD och Stefan Johanson, ordförande i Destination Läckö-Kinnekulle AB.

Pressmeddelande från: Destination Läckö-Kinnekulle AB