Tisdag 20 januari 2015

Nu landar Microsoft Lumia 535 i svenska butiker

Microsoft meddelar att den officiella säljstarten för Microsoft Lumia 535 i Skandinavien blir torsdagen den 22 januari. Då kommer den kraftfulla telefonen att finnas till försäljning i svenska butiker – till ett rekommenderat pris på endast 995 kronor inklusive moms. Lumia 535 kommer med den senaste versionen av operativsystemet Windows Phone 8.1 från start. Den ingår också i den pågående Lumia Denim-uppdateringen som ger tillgång till en mängd funktioner och förbättringar som är exklusiva för Lumiafamiljen.

Med integrerade Microsoft-upplevelser i toppklass, en främre kamera på fem megapixel med vidvinkel och en rymlig femtumsskärm – till ett pris som de flesta har råd med – hjälper Lumia 535 människor att göra mer av det de vill göra med sin smartmobil, till en mindre kostnad.

  • Inbyggd Skype-integration gör det möjligt att växla smärtfritt mellan röst- och videosamtal och den främre kameran med fem megapixel och vidvinkel ger plats för fler i videokonferensen – eller möjliggör snygga självporträtt.
  • Den förinstallerade Microsoft Office-sviten gör det enkelt att läsa, redigera och dela Word-, Excel- och Powerpoint-dokument och OneNote-filer oavsett var du befinner dig.
  • Kostnadsfri molnlagring på 15 Gigabyte med OneDrive gör det enkelt och säkert att synka bilder, videor och dokument.
  • Inbyggt Microsoft Outlook ger enkel tillgång till både privat och jobbrelaterad e-post.
  • Femtumsskärmen med qHD-upplösning gör det bekvämt både att jobba och att avnjuta foton och filmer.
“Innovationer ska vara tillgängliga för alla och detta förverkligar vi genom att förena de allra främsta Microsoft-tjänsterna, utan kostnad och förinstallerade, den främre kameran med vidvinkel och fem megapixels upplösning, och den rymliga femtums qHD-skärmen – allt till ett attraktivt pris”, säger Jo Harlow, globalt ansvarig för telefoner vid Microsoft.

Lumia 535 kommer i Sverige att säljas i färgerna svart, vit och cyan. Det rekommenderade återförsäljarpriset är 995 kronor inklusive moms och före operatörssubventioner.

Pressmeddelande från: Microsoft