Tisdag 4 november 2014


Sedan ett par veckor tillbaka är Hotell Lumber & Karle i Kvänum nya medlemmar i hotellkedjan Sweden Hotels. På bilden syns Fredrik Dufva och Pelle Stohlander som driver Lumber & Karle.

Sweden Hotels intar Kvänum och Lumber & Karle

Fyrstjärniga Hotell Lumber & Karle på Varaslätten i Skaraborg är nya medlemmar i hotellkedjan Sweden Hotels.

I år firar Kvänumshotellet Lumber & Karle 10-årsjubileum. Hotellet har en förebild i den romerska villan och initierades och byggdes upp av företag på orten, bland andra Benders och Kvänum Kök.

Hotellet ligger mitt emellan Vara och Skara, endast några mil från Lidköping, och erbjuder 45 fräscha hotellrum med stor mat-, event- och konferensverksamhet. Gäster kan också koppla av i ett fint spa och utmana vänner och kolleger i den egna bowlinghallen med 8 banor. De lokala företagen och invånarna i Kvänum är starkt engagerade i hotellet, och Pelle Stohlander och Fredrik Dufva, som driver hotellet sedan två år tillbaka, är glada och tacksamma för deras stöd och lojalitet. – Det råder en speciell Kvänumsanda på orten, Varas motsvarighet till Gnosjöandan, säger Pelle Stohlander, VD på Lumber & Karle.

Hotellet är sedan ett par veckor medlemmar i hotellkedjan Sweden Hotels. – Fantastiskt roligt att hitta en hotellkedja där vi känner oss riktigt hemma. En kedja som har engagemang och framåtanda. Vi ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete med Sweden Hotels, säger Pelle Stohlander.

- Det är ett fantastiskt fint hotell som vi välkomnar till Sweden Hotels, säger Eva Palmgren, VD för hotellkedjan. – Det drivs av riktiga proffs, och anläggningen är välskött och har ett synnerligen gott renommé, fortsätter hon. Det blir ett välkommet tillskott för hotellkedjans stamgäster i regionen och kommer säkerligen inspirera andra hotell i kedjan.

Pressmeddelande från: Sweden Hotels