Lördag 17 maj 2014

Stjärnsmäll till Gröna Lund, Lerdala

Stjärnsmäll är den rikstäckande talangtävlingen där stjärnorna står i fokus: nämligen de tävlande talangerna! Helgen lördagen den 14:e och söndagen 15:e juni 2014 förvandlas folkparken Gröna Lund i Lerdala till en stjärnspäckad park.

Jury består bla av Eva Eastwood, komikern Andreas Ljung, skivproducenten och låtskrivaren John Ballard och Miriam Bengtsson.

Gröna Lund i Lerdala, utanför Skövde, är den mysiga och gröna folkparken, som fyllde 70 år 2013. Under åren har artister som ABBA, Lill-Babs, Monica Zetterlund, Eva Eastwood och Sean Banan gästat folkparken.

Nu är det dags att ge plats för nya talanger att få synas på den stora scenen: Stjärnsmäll är den rikstäckande talangtävlingen där stjärnorna står i fokus: nämligen de tävlande talangerna! Under helgen lördagen den 14:e och söndagen 15:e juni 2014 förvandlas folkparken till en stjärnspäckad park.

Med namnkunniga jurys och fantastiska gästartister får du som publik följa alla de tävlande talangerna, som får chansen att stå på en härlig scen och framföra och visa sin musik och sång.

Under lördagen genomförs delfinaler och semifinaler och under söndagen går den stora finalen av stapeln - med andra ord, en fullspäckad helg med massa underhållning i en grön och härlig miljö!

Konferencier: Artisten Jenny Redenkvist.

Artister som gästar: Sångarna George Shaid och Gabriel Alares som båda tävlade i Idol 2013. Sångerskan Fridha Lundell, känd från bl.a. En Hel Massa Lasse, Så ska det låta och Diggiloo 2012.

Jury är bl.a.: Rock'n'roll drottningen Eva Eastwood, komikern Andreas Ljung, skivproducenten och låtskrivaren John Ballard och Miriam Bengtsson, sångerska och även hon känd från Idol 2013.

Biljetter köps och bokas via Skövde turistbyrå, Ticnet eller på plats.

Arrangörer: Gröna Lund
Folkpark i Lerdala och Victory Entertainment.

Pressmeddelande från: Upplev Skövde