Fredag 11 april 2014

Skaraborgsföretag vald till Årets Språngbrädeföretag 2013

Den årliga Stora CONNECT Väst dagen är ett tillfälle då CONNECT Väst visar upp sin verksamhet och utser företag och personer som utmärkt sig under året som varit. Priset Årets Språngbrädeföretag syftar till att uppmärksamma de företag som utmärk sig i processen och bedöms ha en stor potential att lyckas.

De nominerade företagen är: Milook AB (Sjuhärad), Axels Chark (Fyrbodal), VARG of Sweden (Halland), Gettergoda Mejeriprodukter (Göteborg), Bolagskompassen AB (Göteborg), och Systrarna Odh’s Hemtjänst AB (Skaraborg).

Med följande motivering utsågs Årets Språngbrädeföretag 2013:

För ett professionellt agerande och ett nyfiket, ödmjukt och engagerat förhållningssätt i de processer företaget genomgått i CONNECT Västs regi.

Årets vinnare får utmärkelsen Årets Språngbrädeföretag för ett gediget arbete i processen och för en otroligt framgångsrik tillväxtresa på kort tid. Företaget har gjort många framsteg och visat på hur man skapar ett framstående företag med spännande framtidsutsikter.

Årets Språngbrädeföretag 2013 är Systrarna Odh's Hemtjänst AB. Ulrika Odh, Helene Odh och Merlina Poljak Käll tog emot priset på Stora CONNECT Väst dagen.

Språngbrädan är en kostnadsfri process som ger entreprenören hjälp att utveckla bolagets affärsstrategi, förbättra affärsplanen och förbereda sig inför kontakterna med investerare, partners och kunder. I Språngbrädeprocessen ingår bl a riskkapitalaktörer, affärs- och patentjurister, marknads- och managementkonsulter och ledare från framgångsrika entreprenörsföretag. Syftet är i första hand att få relevanta kontakter samt en värdefull, objektiv och konstruktiv granskning av den pågående eller planerade verksamheten utanför hemmamiljön.

Pressmeddelande från: CONNECT Väst