Tisdag 8 april 2014

Populär jätteloppis i Lidköping

Med nytt rekord i antal bokade bord väntas många besöka Sparbanken Lidköpings Arena när jätteloppisen öppnar dörrarna på lördag.

På lördag öppnar dörrarna till årets upplaga av jätteloppis som för andra året i rad arrangeras av Kultur & Fritid i Sparbanken Lidköpings Arena. Loppisen är det perfekta tillfället för dig som vill hitta prydnadstallriken, cd-skivan eller den stickade mössan som du letat efter så länge.

I år har loppisen lockat extra många säljare, och visar att intresset för evenemanget är stort.

- I fjol hade vi knappt 130 bokade bord, och i år får vi ett nytt rekord med över 170 bord. Det känns fantastiskt att intresset är så stort i regionen, säger Lisa Gustafsson, projektledare och kulturproducent på KulturBruket vid Lidköpings kommun.

Bokningar från när och fjärran

Även om de flesta bokningar kommer från loppisälskande Skaraborgsbor så finns det också bokningar från andra delar av landet som leder till att besöksnäringen gynnas av evenemanget.

- Vi har fått bokningar från bland annat Älvsjö och Lidingö, och det är ju naturligtvis kul att loppisen lockar personer hit från andra delar av landet, säger Lisa Gustafsson.

Aktiviteter för alla åldrar

I tillägg till stora möjligheter till att kunna hitta det mesta mellan himmel och jord kommer det även att finnas aktiviteter för barn i form av hoppborgar. Om man är småhungrig kan även detta lösas då Restaurang Villa flyttar sin verksamhet in på arenagolvet.

Tid och plats: Lördag 12 april klockan 10.00-16.00 i Sparbanken Lidköpings Arena.


Pressmeddelande från: Lidköpings kommun