Fredag 4 april 2014

Bensinbolaget JET blir INGO

Måndagen den 7 april är det dags för den första av 213 JET-bensinstationer att få sitt nya namn och utseende. Malmö och Köpenhamn är först ut med att bli orange och gult och efter sommaren kommer alla stationer, i både Sverige och Danmark, att ha förvandlats till INGO.

Det nya namnet INGO kommer inte innebära några förändringar för kunderna, förutom nytt namn och ny färg, utan INGO står precis som JET för snabbhet, enkelhet och lågt pris.

– ”Varumärket JET har vi hyrt av ett amerikanskt oljebolag. Med namnbytet till INGO får vi ett varumärke som vi äger själva. Detta ger oss möjligheten att själva utveckla vårt varumärke, vårt stationsnätverk och på så vis fortsätta att erbjuda våra kunder ett riktigt lågt pris”, säger Christel Nettelvik, affärsområdeschef INGO.

Att tanka bilen tar tid och kostar pengar därför har INGO, precis som tidigare, som mål att alltid förenkla för alla bilister och vara den mest effektiva bensinstation. Att tanka bilen ska endast vara ett minimalt avbrott i kundernas fullspäckade liv. INGO har heller inga krångliga bonus- och rabattsystem utan alla kan tanka snabbt och smidigt till ständigt pressade priser.

– ”Det är så spännande att vi nu kan presentera det nya namnet och det nya utseendet. Från och med nu och ett halvår framåt målar vi om hela Sverige och Danmark i orange och gult. Kunderna kommer känna igen sig då vi behåller samma låga pris, samma enkelhet och samma höga kvalitet på våra stationer”, fortsätter Christel Nettelvik.

Pressmeddelande från: INGO