Onsdag 19 februari 2014

Vintrig utomhusbio i Stadsträdgården

Hög mysfaktor utlovas när Lidköpings kommun och samarbetspartners bjuder på utomhusbio i vinterskrud i Stadsträdgården.
- Folk måste tro att vi inte är riktigt kloka, men det här är faktiskt sant, säger Andreas Hansen, kulturproducent på KulturBruket vid Lidköpings kommun.

Kommande helg utlovas hög mysfaktor (om vädret vill) när KulturBruket vid Lidköpings kommun tillsammans med bland annat Scoutverksamheten och Studiefrämjandet i Lidköping har äran av att bjuda in allmänheten till gratis utomhusbio i Stadsträdgården.

Utomhusbion arrangeras i samband med melodifestivalveckan i Lidköping. Det enda som krävs från den kommer är något varmt att ha på sig.

- Vi hoppas ju naturligtvis på snö och minusgrader för att få den rätta stämningen, men även om det just nu verkar som att det blir några plusgrader så det är bra om alla har med sig varma kläder och något att sitta på, säger Andreas Hansen.

På utomhusbion kommer två svenska filmer att visas: ”Livet är en schlager” klockan 17.00 och ”Sällskapsresan 2 – Snowroller” klockan 19.00.

- Vi tror att dessa två klassiska filmer kommer att locka många, såväl unga som gamla till Stadsträdgården, säger Andreas Hansen.

På plats kommer det även att finnas brasor att värma sig på och snacks att köpa.

Tid: Söndag 23 februari klockan 17.00 - ca. 21.00.
Plats: Dina-scenen, Stadsträdgården i Lidköping.

Utomhusbion arrangeras av KulturBruket vid Lidköpings kommun i samarbete med Sockerbrukets ungdomsverksamhet, Scoutverksamheten i Lidköping, Dina försäkringar och Studiefrämjandet i Lidköping.


Pressmeddelande från: Lidköpings kommun