Tisdag 17 december 2013

Första 20 Gulf-stationerna klara!

För ganska exakt 9 månader sedan blev Kalle Lindh i Skellefteå först med att återuppliva Gulfs klassiska varumärke i Sverige som bensinstation. Idag så sammanfattar vi ett år där den 20:e Gulfstationen i Sverige invigdes för några dagar sedan.

– Det finns ett stort utrymme för ett nytt servicetänkande på bensinstationsmarknaden. Konsumenterna behöver mer stöd och service på stationerna allteftersom bilarna blir mer komplicerade. Vi har under året arbetat med att genomföra Gulfs nya servicevänliga koncept för alla våra kunder och märkt större kundlojalitet och ökat vår omsättning, säger Kalle Lindh, Stationschef för Gulf i Skellefteå.

Målen inför nästa år är högt ställda och vi förväntar oss att öka takten till mer än 30 stationer runt om i landet till de redan 20 som redan finns, fortsätter Göran Sandahl.

Totalt siktar EMAB AB på att ansluta ett 100-tal Gulfstationer inom fyra år. Idag finns kedjan redan ända upp ifrån Älvsbyn ner till Malmö och kommer successivt att bredda stationsnätet runt om i Sverige.

Merparten av de handlare som går med kommer från fria bensinhandlare som t.ex. Shell.

– Året har slagit våra förväntningar med råge och vi har ett fortsatt starkt tryck från fria entreprenörer runt om i Sverige som vill komma med i nätverket av Gulfstationer, vilket är mycket glädjande, säger Göran Sandahl, vd för EMAB AB.

Pressmeddelande från: Gulf