Onsdag 20 november 2013

Älska mig med Alex Schulman

På söndag kommer den före detta bloggaren och tv-personligheten Alex Schulman med föreställningen Älska mig till Vara Konserthus. En föreställning om vår tids folksjukdom – bekräftelsebehovet.

Alex Schulman var en av de första att förstå och utnyttja sociala mediers sprängkraft – och inte minst bloggen. Några år och några gråare hårstrån senare har han skapat en föreställning Älska mig, som tar upp baksidan av sociala medier och som nästan har skapat vår tids folksjukdom – bekräftelsebehovet.

- Alla som släpper sina telefoner för en sekund och kommer för att se Alex Schulman kommer med stor sannolikhet att känna igen sig, och om man inte gapskrattar, småle lite generat till hur lika vi egentligen alla är, säger Peter Grönberg, kommunikationsansvarig på Vara Konserthus.

Föreställningen är en humoristisk betraktelse över samtidens vansinniga jakt på bekräftelse. Alex Schulman berättar hans egen historia, hur bekräftelsebehovet har format honom på ont och gott.

Att bli älskad, det behovet finns ju hos oss alla, men det är kanske extra starkt hos Alex Schulman.

Tidigare drev Schulman en blogg på Aftonbladets webbplats, som under 2007 blev den största och mest lästa i Sverige med omkring 285 000 läsare per vecka. Den 1 oktober 2007 valde Schulman att avsluta sin blogg på grund av att han bland annat inte själv kunde stå för den.

Pressmeddelande från: Vara Konserthus