Onsdag 6 november 2013

SWEET, SLADE & SMOKIE till sverige sommaren 2014!

Sweet och Slade, de legendariska glam-ikonerna, och Smokie, balladmästarna, på samma scen, samma kväll! Förvänta dig en minnesvärd ’Classic British Rock-experience’ i den svenska sommarkvällen!

Sommaren 2013 spelade dessa tre legendariska band tillsammans för första gången i Sverige - två kvällar i rad, i Societetsparken i Varberg och i Malmö Folkets Park, med helt utsålt på båda ställena. De gjorde tveklöst skäl för epitetet ”folkligt, festligt, fullsatt” - det var ett grymt drag!

Med anledning av den succén har både artister och publik bombarderat oss som arrangörer med önskemål om ännu en turné, och nu är det klart - sommaren 2014 spelar Sweet, Slade och Smokie här:

  • 30 juli – Halmstad, Solgården, Tylösand
  • 31 juli – Borgholm, Slottsruinen
  • 1 aug – Ystad, Öja Slottsruin
  • 2 aug – Grebbestad, Tanumstrand
(Med reservation för eventuella ändringar)

SWEET

Med låtar som Ballroom Blitz, Poppa Joe m fl tog Sweet världen med storm och än idag är det sällan en partykväll passerar utan att åtminstone någon Sweetklassiker har spelats.

SLADE

Slade följde i samma 70-talsvåg av glamrock. Med hits som Cum On Feel The Noize m fl och senare t ex Run Runaway har de också satt djupa spår i folksjälen.

SMOKIE

I samma veva slog också balladmästarna Smokie igenom med Living Next Door To Alice, Lay Back In The Arms Of Someone m fl, och precis som de övriga så turnérar de alltjämt ständigt.

Biljetterna släpps den 6 november 2013.

Pressmeddelande från: Werecki Company