Onsdagen den 2 oktober 2013

Premiär för ny bomässa i Skaraborg

I helgen är det stor premiär för bomäsan Gör Ditt Boende Bättre i Skaraborg. Platsen för mässan är Sparbanken Lidköping Arena och här finns drygt 70 företag på plats med intressanta produkter för hem & trädgård. På lördag väntas mycket folk till mässan då besökarna kan få sina antika föremål värderade av antikexperten Peder Lamm.

Besökare från hela Skaraborg

Mässan marknadsförs i hela Skaraborg och förhoppningen är att locka folk från hela området. Drygt 70 utställande företag finns på plats för att visa sina nya produkter och tjänster.
Jan Karlsson är projektledare för mässan och ser fram emot helgen.
- Antikrundan med Peder Lamm har vi genomfört på tidigare mässor i år och det har stundtals varit kaotiskt när alla velat ha sina förmål värderade. Vi räknar med mycket folk när Peder kommer på lördag

Antikrunda med Peder Lamm

Under helgen kan besökarna ta del av massor av produkter för hem och trädgård. Men det bjuds även på andra intressanta inslag. På mässan genomförs en antikrunda på lördag eftermiddag. Antikexperten Peder Lamm värderar då besökarnas medhavda föremål på scenen.
På söndag gästas mässan av Sveriges främsta expert inom solenergi. Ordförande i Svensk Solenergiförening, Lars Andrén kommer berätta om vilka möjligheter som finns för villaägare när det gäller förnyelsebar energi.

Må gott i trädgården

Under helgen erbjuds flera olika förläsningar. Elisabeth G Wahlgren är expert på att få oss att må bra i trädgården och på lördag föreläser hon om hur vi ska njuta i trädgården. Den som vill lära sig mer om snittblommor kan boka tid och gå en kurs i blomsterbinderi och vill man få hjälp med ett byggprojekt finns möjlighet till arkitektrådgivning. Skaraborgs fulaste trädgård ska utses och vinnaren ska få välbehövlig hjäp med utformning av trädgården. Dessutom lär en av mässans besökare gå hem med extra stort leende, under helgen vinner en person 5 000 kr att handla för på mässan. Självklart finns det flera aktiviteter på mässan även för barnen, Clownen Mike dyker upp på lördag och leklandet är öppet hela helgen.

Även mat på mässan

På mässan deltar också ett flertal utställare med fantastiska matprodukter, både lokala men även internationella. Här finns chans att köpa med något gott till kvällen!

Bomässan Gör Ditt Boende Bättre arrangeras 4-6 oktober i Sparbanken Lidköping Arena. På vår hemsida www.bomassa.se finns programtider, utställarförteckning och mer information.

Pressmeddelande från: Compass Fairs