Söndagen den 4 augusti 2013

Tid för Countryparty i Österäng

En helkväll med countrymusik kommer att bjudas i Österängs bygdegård nu på fredag den 9 augusti.

Det är stockholmsgruppen Reverend Bob & Just In Time som för tredje gången kommer till Österäng. Det har hunnit gå sju år sedan de första gången besökte bygdegården men de besökte bygdegården förra året och nu börjar deras besök bli en uppskattad tradition.

Reverend Bob & Just In Time är ett countryband med en lång meritlista från festivaler, galor, dansställen och medverkan i såväl tv som radio.

Välkända countryhits blandas med egna låtar och tolkningar av bland annat Rolling Stones och Elvis musik.
Musiken är alltid dansvänlig och passar för en bred publik.

Bandet sångare och frontfigur kallar sig Reverend Bob och kommer från North Carolina i USA men är numera bosatt i Sverige.

För att få ett äkta countrysound består kompet av trummor, bas, elgitarr, steelguitar och fiol. År 2007 vann bandet Country SM i kategorin bästa Pop/rock country och för två år sedan släpptes det kritikerrosade albumet Hayride som var deras andra CD.

Under kvällen kommer det även bli tillfälle för publiken att pröva på linedance.

Bandet består av följande medlemmar: Reverend Bob, sång och gitarr, Bosse Nilsson, fiol, Robert Iversen, trummor, Örjan Johansson, elgitarr, Gabriel Jekel piano och Martin Johansson, bas.

Bygdegårdsföreningen är medarrangör och det blir servering under kvällen.

Bandet har nyligen varit i Berlin och spelat och dagen efter besöket i Österäng drar de vidare till småländska High Chaparal där de spelar i samband med en stor tävling i westernridning.

Country Musik Party
Med Reverend Bob & Just in Time
Österängs bygdegård fred d 9 aug Kl 19.30
Livemusik och Linedance
Insläpp Kl 19.30 Showtime Kl 20.00 - 24.00
Entré: 100 kr - Servering
Se bandets hemsida: justintimeband.se