Onsdagen den 19 juni 2013

Fira midsommar med Timoteij på Skara Sommarland

På fredag har Skara Sommarland nypremiär för sitt midsommarfirande. Under midsommarafton kommer fler aktiviteter än vanligt att arrangeras i Skandinaviens största vattenpark. Utöver dans runt midsommarstången och traditionella lekar kommer Skara Sommarland att få besök av Timoteij.

I år satsar Skara Sommarland åter på traditionellt svenskt midsommarfirande. På fredag kommer flera aktiviteter att arrangeras både i parken och på campingen. Bland annat gästas Skara Sommarland av Timoteij. Gruppen som startades 2008 då bandmedlemmarna gick i samma klass på programmet Music and Production på Katedralskolan i Skara, fick sitt svenska genombrott med låten Kom i Melodifestivalen 2010.

Firandet i parken börjar vid Kottepoolen ca kl. 13.45 med dans och lekar kring midsommarstången både för liten och stor. Kl. 14:15 kommer Timoteij att bjuda på en konsert. Midsommarfirandet fortsätter sedan på campingen efter Skara Sommarlands stängning kl. 17:00. På kvällen blir det musik och sång då campingrestaurangen gästas av en trubadur.

Välkommen att fira in sommaren med oss på Skara Sommarland.

Om bandmedlemmarna i Timoteij vågar testa årets nyhet Big Drop återstår att se. Big Drop som invigdes under säsongspremiären den 6 juni är Europas högsta vattenfrittfall med fallucka. Ett åk i Big Drop innebär fritt fall i 21 meter och en topphastighet på 60 kilometer i timmen. Det ger både garanterat pirr i magen och luft mellan tårna. För den som vågar.

Pressmeddelande från: Skara Sommarland