Torsdagen den 30 maj 2013

På måndag rullar Cirkus Scott in i Skövde!

Europas största cirkustält, 390 meter järnspett, 21 ton halm och en fem meter lång kanon. Idag rullar tidernas mest påkostade cirkusshow in i Skövde. Sju föreställningar på fyra dagar med premiär på torsdag 6/6. Europas enda kvinnliga kanonkula, elefanter, upplevelsepark och den där magiska stämningen som bara finns på cirkus.

Cirkus som berättar om Jakten på Merlins trollstav!

I sommarens show har traditionella cirkusnummer uppdaterats till en föreställning som väver ihop cirkuskonster, humor och magi runt berättelsen om trollkarlen Merlins äventyr. Publiken hjälper Merlin att hitta sin förlorade trollstav och under hans resor träffar vi djur och osannolika karaktärer som Robin Valencia, den mänskliga kanonkulan som låter sig skjutas 30 meter genom luften!

Äventyr i cirkusparken

Cirkus Scott lyfter cirkus till en ny nivå med en stor och spännande cirkuspark. En aktiv upplevelse för hela familjen som sträcker sig långt utöver vad en föreställning brukar vara. Lär dig trolla, svinga dig i trapets och tävla i att gå på lina. Spendera timmar med äventyr och magiska upplevelser i parken och låt dig inspireras och förundras när flera av världens skickligaste cirkusartister uppträder. Attraktioner, aktiviteter, sockervadd och allt som hör till. När det är dags för cirkusshowen om Merlin öppnas Europas största cirkustält och parken somnar, för en stund.

– Våra besökare ska kunna ta del av en heldags cirkusupplevelse som börjar i vår cirkuspark och slutar med att gåtan kring Merlins försvunna trollstav får en upplösning. Tillgänglighet för familjer, vänner och cirkusfantaster är viktigast för oss, vi ser fram emot att visa upp alla delar av cirkus, säger cirkusdirektör Robert Bronett.

Alla åldrar!
Plats: Trädgårdsstaden, Skövde

Föreställningar:
  • Torsdag 6/6, 12.00
  • Torsdag 6/6, 16:00
  • Fredag 7/6, 18.00
  • Lördag 8/6, 12.00
  • Lördag 8/6, 16.00
  • Söndag 9/6, 12.00
  • Söndag 9/6, 16.00
Parken öppnar två timmar innan föreställning och håller öppet både i pausen och efter föreställningen.

Pressmeddelande från: Cirkus Scott