Torsdagen den 1 november 2012

Carina Wilhelmsson tar över McDonald’s i Falköping

Carina Wilhelmsson som idag driver McDonald’s i Lidköping, Skara och Mariestad har köpt McDonald’s restaurang i Falköping. Säljare är Svenska McDonald’s. I och med köpet driver nu Carina Wilhelmsson restauranger på fyra olika orter.

Carina Wilhelmsson har varit franchisetagare inom McDonald’s sedan 1999 och hennes fyra restauranger serverar varje år totalt 2,7 miljoner gäster.

- Det är med stor stolthet jag tackat ja till att köpa restaurangen i Falköping. Jag brinner för mitt Skaraborg och att få äga ännu en restaurang i regionen ger mig en stark möjlighet att fortsätta utveckla mina medarbetare och de viktiga relationer jag och mitt företag har i regionen, säger Carina Wilhelmsson, franchisetagare för McDonald’s i Skaraborg.

Carina Wilhelmssons restauranger kommer från och med november att ha 215 medarbetare och är därmed en av de största privata ungdomsarbetsgivarna i närområdet.

- Att tillsammans med mina medarbetare få servera över 7 000 gäster varje dag är det jag brinner för. Som västgöte vet jag hur viktigt det är med matkvalitet och service. Och det är områden som jag även fortsatt vill arbeta med för att göra varje besök på McDonald’s till en riktigt bra upplevelse, säger Carina Wilhelmsson.

Pressmeddelande från: Svenska McDonald's AB