Torsdagen den 20 september 2012

Kalabalik när Jula nyöppnade i Luleå

Tusentals kunder köade när Jula nyöppnade sitt varuhus i Luleå. Trycket var ett tag så stort att man fick stänga insläppet och istället slussa in kunderna.

- Det är roligt att se alla kunder som har åkt flera mil och som köade över en timme bara för att komma in till varuhuset. För drygt sju år sedan öppnade vi vårt Julavaruhus i Luleå. Nu flyttar vi till ett ännu bättre läge på Storheden, säger VD Joachim Frykberg. Vi släpper en ny katalog i dagarna som är den bästa vi har gjort och som innehåller många nya spännande produkter. Vi ser fram emot en riktigt stark försäljning i höst för Julas del.

Julas varuhus på Storheden i Luleå är på 3 000 kvadratmeter och byggt enligt Julas nya varuhuskoncept. Storheden i Luleå är en stark handelsplats och den nya avfarten som kommer att bli klar i mitten av oktober kommer ytterligare att förbättra infrastrukturen i området. Den nya Julakatalogen smyglanserades i Luleå före resten av landet i samband med nyöppning. Intresset för katalogen och nyheterna var stort.

- Det är fantastiskt roligt att se att handeln lever! Vi har satt in extra chaufförer som kör i skift för att vi ska kunna få upp varorna snabbare till varuhuset i Luleå. Vi har ingen brist på varor i varuhuset, men på Jula är vi måna om att våra kunder alltid ska kunna ta del av våra fantastiska erbjudanden, säger Karl-Johan Blank, koncernchef och delägare.

Jula är ett starkt varumärke i Norrland och allt sedan Jula sålde på postorder finns här många trogna kunder. Jula har väldigt många JulaClubskunder i Norrland och de gick man ur huset för att närvara vid nyöppningen.

Pressmeddelande från: Jula AB