Fredagen den 29 juni 2012

Sommarmusik på Falkängen

Den populära sommarmusiken är tillbaka under fyra sköna onsdagskvällar. Från Falkängens utescen kan publiken njuta av blandad musik och först ut är Fertilizers som spelar dansant rock´n roll och rockabilly som gör det svårt för publiken att sitta still. Sedan fortsätter det med allsång med Cowerboys som består av östgötska duon Johan Karlsson och Mattias Ståhl. De utlovar en show med mycket glädje, humor och välkända melodier.

Onsdag 18 juli är det dags för götenebördiga Karin Starck på sång och gitarr och Carl Flemsten på piano. Tillsammans spelar de sommarinspirerad musik i jazzens, visans och popens tecken, och så klart ett skönt knippe av Karins egna låtar.

Det hela avslutas den 25 juli med Halvfranska Hotkvintetten. Då blir det spelglädje från Falbygden! Med sina egna sånger - ibland på en blandning av västgötska och franska leker de med sin musik och låter musiken leka med dem!

Konsertserien arrangemang av kulturen Götene kommun tillsammans med Falkängen konferens & vandrarhem och Falkängens hantverksby.

Pressmeddelande från: Götene kommun