2012-05-22 Tisdag

Skara Sommarland Car Show

Lördagen den 26 maj smygöppnar Skara Sommarland för säsongen. Då stundar en stor familjefest för regionens alla bilentusiaster. En del av Skara Sommarlands annars asfaltsgrå parkering kommer denna lördag att förvandlas till en färgkavalkad i billack med bilmodeller av alla dess slag. Besökare har även möjlighet att nyttja parkens alla gokartbanor, åkattraktioner och vattenland till reducerat pris under dagen.

Tillsammans med lokala bilklubbar bjuder Skara Sommarland in till stor familjefest lördagen den 26 maj. Ett stort antal bilentusiaster och bilklubbar har bjudits in som utställare och en del av Skara Sommarlands parkering kommer denna lördag att förvandlas till en stor bilutställning bestående av bland annat veteranbilar och amerikanare.

– Skara Sommarland Car Show är en kombinerad bilutställning och familjeträff. Motorintresserade i alla åldrar kommer kunna samlas för att titta på bilar av alla dess slag och roa sig i våra fartfyllda attraktioner. Vi hoppas att detta event kommer att bli ett återkommande inslag på Skara Sommarland, säger Johan Hedihn, vd.

Entrén till Skara Sommarland är rabatterad under dagen och parken kommer att vara öppen mellan kl. 10:00-16:00. Skara Sommarlands fartfyllda, hissnande och blöta attraktioner är öppna för äventyrslystna besökare. (Not: undantaget är Racer, årets nyhet, som kommer att invigas under premiärdagen den 2 juni). Skaraborgs finaste bil kommer att utses av en jury under dagen. Vinnarbilen kommer sedermera att bli en symbol i Skaraborg i och med ett nytt samarbete mellan olika aktörer i regionen.

Skara Sommarland Car Show ska även locka besökare till Skara. Festligheterna kommer nämligen att förflyttas in till staden under kvällen där det kommer att arrangeras både street race och cruising under ordnade former.

Pressmeddelande från: Skara Sommarland