Måndagen den 23 april 2012

På onsdag öppnar Frasses i Lidköping

Frasses Hamburgerrestauranger, Sveriges fjärde största hamburgerkedja, öppnar nu sin nya anläggning i Lidköping. Efter ett års byggnation slår den nya anläggningen upp sina dörrar i nya handelsområdet Änghagen och hälsar gäster välkomna.

På onsdag, den 25 april, får Lidköpingsborna en restaurang där de kan njuta av Frasses eftertraktade hamburgare. En ny fräsch anläggning står klar att ta emot hungriga hamburgergäster i det nya handelsområdet Änghagen i Lidköping.

-Det är en bra placering som gör att gäster i hela området enkelt får tillgång till oss. Efterfrågan på vårt kvalitativa hamburgerutbud har länge varit stor i kommunen, därför är det extra positivt att vi nu öppnar i Lidköping, säger Magnus Lilienström, konceptchef.

Konceptet består av ett modernt hamburgerutbud med menyer som tilltalar en bred publik. Hamburgare som lagas vid beställning, unika stripskryddor, svensk köttråvara och kaffe efter maten är några av kedjans signum. Och självklart får alla barn leksak i barnmenyn.

Anläggningen blir av senaste snittet i Frasses profil. Restaurangen erbjuder runt 50 sittplatser, en mysig uteservering och ett cafékoncept för fikande gäster.

Franchisetagaren till den nya anläggningen är Per-Anders Djup som sedan tidigare driver bowling- och restaurangverksamhet.

-Jag är övertygad om att våra gäster uppskattar att det erbjuds en professionell hamburgerkedja med högsta kvalitet i Lidköpings nya handelsområde Änghagen.

Frasses har växt i stabil takt de senaste åren. Idag består kedjan av ett 50-tal enheter. Starkast är man i de norra delarna av landet, dock växer kedjan sig allt starkare i söder.

-Etableringen i Lidköping är ett led i vår ambition att expandera i söder, säger VD Åke Morén.

Pressmeddelande från: Frasses Hamburgerrestauranger