Torsdag den 5 april 2012

Tidernas förälskelse

Den 12 april står romantiken i full blom i Brunnssalongen i Lundsbrunn. Då kommer Tomas von Brömssen, Göran Berg och Stefan Sandberg med sitt konsertprogram som de valt att kalla Tidernas förälskelse.

Vi får följa med dessa tre herrar på en kärleksfull resa i tiden som börjar i Italien på 1300 talet med Francesco Petrarka och slutar på 2000 talet i Slottsskogen med Håkan Hellström. På vägen besöker de den svenska landsbygden, gör en resa över havet till det stora landet i väster.

Gruppen säger så här om sig själva: - Vi sjunger visor, vi sjunger blues, vi läser dikter, vi spelar jazz, vi är glada, vi är ledsna, vi är fågel, vi är fisk och vi är lite mittemellan.

Vi bjuder in publiken till kärleken till allt som gör oss till dem vi är. Vi låter även publiken sjunga en sång till sig själva, för det är dom värda!
Allt detta till ackompanjemang av två förälskade gitarrer och en kärlekskrank klarinett.

Alla tre musikerna har sina rötter i Göteborg. Tomas von Brömssen är välkänd för hela svenska folket, och syns i en rad sammanhang i både TV, teatrar och på konsertscener.

Förutom att sjunga spelar Tomas klarinett, concertina och sälgflöjt under konserten. Göran Berg och Stefan Sandberg spelar gitarr och sjunger. Göran har sina musikaliska rötter framförallt i folkmusiken. Stefan Sandberg är känd som en av bröderna i Bröderna Brothers, en göteborgsgrupp som gjort egna shower, radioserier och skivor i över tjugo år. Göran och Stefan spelar också i Majornas tredje rote, som gjort otaliga konserter och shower tillsammans med Tomas von Brömssen.

Konserten arrangeras av kulturen, Götene kommun tillsammans med Studiefrämjandet.

Brunnssalongen, Lundsbrunn
12 april kl 19.00
Biljettbokning: Medborgarkontoret, Götene kommun 0511-38 60 01