MÅNDAG 17 JUNI 2024


Bild av Squirrel_photos från Pixabay

Livräddaren Guld: ett emblem för hjältar i vattnet

Är du en av de modiga själarna som har hjälpt till att rädda någon från en farlig situation i vattnet? Då kan du vara berättigad till ett exklusivt erkännande. Svenska Livräddningssällskapet introducerar Livräddaren Guld, ett nytt simmärke som är en hyllning till de hjältar som har bidragit till att rädda liv.

Detta prestigefyllda märke är inte bara en symbol för mod och snabbtänkthet; det är ett tecken på samhällets uppskattning. Märket kommer att delas ut sparsamt, med endast ett fåtal exemplar per år, för att säkerställa att dess betydelse och värde bevaras.

Nominera din hjälte idag

Allmänheten uppmanas att nominera individer vars handlingar har gjort skillnad. Känner du någon som förtjänar denna ära? Nu har du chansen att lyfta fram deras hjälteinsats genom att nominera dem till Livräddaren Guld.

Nomineringsprocessen är öppen från den 14 juni till den 18 augusti 2024, och Svenska Livräddningssällskapet välkomnar förslag på personer som har utfört hjälteinsatser under åren 2023 och 2024. Det är din möjlighet att ge erkännande till de som inte tvekat att agera när det verkligen gäller.

Här kan du nominera någon till Livräddaren Guld