MÅNDAG 20 MAJ 2024


Foto/källa: Skara Sommarland

40-årsfirande Skara Sommarland öppnar 25 maj

Den 25 maj slår Skara Sommarland upp grindarna inför sitt 40-årsjubileum, något som bland annat firas genom att alla som är födda 1984 bjuds på fri entré! Årets nyhet är den nervkittlande äventyrsföreställningen Expedition X och den 29 juni kommer dessutom en hejdundrande jubileumsfest att gå av stapeln med en massa spännande aktiviteter i parken.

Den 7 maj 1984 slog Skara Sommarland upp sina grindar för första gången. I år firar därför Skandinaviens största vattenpark sitt 40-årsjubileum med olika festligheter under säsongen. Bland annat bjuds alla som är födda 1984 (och som också fyller 40 år i år) på fri entré – något som man uppmärksammar alla 84:or i närområdet på genom att skicka ett grattiskort med posten.

Årets nyhet är den nervkittlande föreställningen ”Expedition X”, en äventyrsföreställning som bjuder på svindlande höjder, nervkittlande action, akrobatik, humor och dramatik två gånger om dagen hela sommaren.

”En trupp modiga äventyrare trotsar naturens faror och kluriga fällor i jakt på en uråldrig mytomspunnen artefakt, Djungelns Hjärta. Tillsammans utgör de Expedition X, men är alla i expeditionen verkligen den de utger sig för att vara?”

Jubileumsåret till ära har Skara Sommarland även tagit fram en retrokollektion med kepsar, T-shirts och magväskor som gästerna kan köpa i parken, präglat av design och känsla från 80-talet så klart.
Den 29 juni kommer även en hejdundrande jubileumsfest äga rum i parken, men en mängd spännande aktiviteter som inte avslöjas förrän senare under sommaren.

– Den här säsongen ser jag verkligen fram emot att få fira tillsammans med våra gäster! Vi firar vårt 40-årsjubileum genom att bland annat bjuda alla som fyller 40 år på fri entré, har premiär för en helt ny äventyrsföreställning och ställer till med en stor jubileumsfest den 29 juni, säger Christoffer Östling, tf VD på Skara Sommarland.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Skara Sommarland