TISDAG 23 APRIL 2024

Snart dags för den första Eddie Meduza-festivalen

Tidaholm förbereder sig nu som bäst för att hylla en av Sveriges mest ikoniska artister, Eddie Meduza, med en festival som lovar att bli en oförglömlig händelse. Festivalen, som äger rum 3-4 maj, kommer att samla fans från hela landet för att fira Meduzas musik och arv.

Festivalen kommer att bjuda på en helg fylld med musik, med band som bl.a. Erik Meduza and the Barsebäckz, Raceway och Eddie Meduza Lever – grupper som har en direkt koppling till Eddie Meduza och hans musikaliska resa.

Med maj runt hörnet, är spänningen påtaglig i Tidaholm. Förberedelserna är i full gång för den allra första Eddie Meduza-festivalen. Förutom musik kommer festivalen att bjuda på olika uppträden, tävlingar, vandringar genom Tidaholm i Errol Norstedts fotspår och en hel del annat.

Biljetter kan bokas på festivalens officiella webbplats och där hittar du även ytterligare information om festivalen, tider, program m.m.

På Gamla & Nya torget i Tidaholm är det även Motorlördag med bilutställning, och med tanke på festivalen och Meduzas låtar som en del i raggakulturen lär det troligen bli en hel del bilar som kommer på besök denna dag.

Eddie Meduza-festivalen i Tidaholm är inte bara en musikfestival, det är en kulturell sammankomst som firar livet och arvet efter en man vars musik har berört så många.