TORSDAG 29 FEBRUARI 2024

Sommarfesten i Lidköping är tillbaka 2024!

Sommarens roligaste tillställning kommer tillbaka för att lysa upp Lidköping med glädje och festligheter den 15-18 augusti i Stadsträdgården. Fyra dagar fyllda av roliga aktiviteter och enastående underhållning utlovas på en och samma plats, festligt utsmyckad för en stämningsfull helhetsupplevelse!

Dagtid riktar sig programmet till den yngre målgruppen, med underhållning och aktiviteter som en perfekt avslutning på sommarlovet. Har ni hört talas om Snorkråkan? Då är detta ett evenemang som ni inte vill missa! När kvällen kommer är det dags att plocka fram dansskorna och förbereda sig på en oförglömlig kväll med några av landets hetaste artister. Från energifyllda dansband till medryckande allsång och humoristisk stand-up, vårt program erbjuder något för alla smaker och åldrar.

Tack vare ett väletablerat samarbete mellan Destination Läckö-Kinnekulle och kulturenheten på Lidköpings kommun kan denna satsning genomföras med gemensamma medel. Sommarfesten blir i år en del av kulturenhetens årliga sommaravslutning av programserien “Sommar i Trädgården”.

- Vi är väldigt glada över att i år få presentera en riktigt maxad avslutning av sommaren med upplevelser för alla åldrar, säger Jennifer Lerman, kultursamordnare Lidköpings kommun.

Boka in den 15-18 augusti i kalendern redan nu och förbered dig för en fantastisk helg fylld av glädje, gemenskap och oförglömlig underhållning för hela familjen! Håll ögon och öron öppna för avslöjande av artister och program under våren.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Destination Läckö-Kinnekulle AB