FREDAG 23 FEBRUARI 2024

Stora Cykelmässan 2024: En helg fylld med passion för cykling!

Våren närmar sig så smått och snart är det dags att ta fram hojjen från vintervilan för de som inte är inbitna vintercyklister och har trampat på hela vintern. Och ett bra tillfälle att sparka igång cykelsäsongen kan vara att besöka Stora Cykelmässan i Skövde.

Den 9:e och 10:e mars 2024 omvandlas Arena Skövde till en cykelfantasts dröm. För den inbitne cyklisten såväl som för den som bara har ett mer flyktigt intresse, en fest för cykellivet och för alla åldrar.

Utforska det senaste Inom cykling

Med ett brett utbud av utställare från ledande varumärken, inspirerande föreläsningar, hands-on mekkurser och e-cykling, är mässan den ultimata platsen för att hålla dig ajour med de nyaste cykeltrenderna och innovationerna.

Provkör cyklar och utforska tillbehör

Passa på att provköra en rad olika cykelmodeller som t.ex. MTB, racer, gravel bikes, hybrid och lådcykel på inomhus- och utomhustestbanorna. Upptäck även det senaste inom cykeltillbehör som kan höja din cykelupplevelse till nya höjder.

Program och aktiviteter för alla

Mässan erbjuder ett rikt program med aktiviteter för alla åldrar, inklusive spännande tävlingar. Du kanske även finner din nästa cykeläventyrsresa hos någon av de närvarande researrangörerna.

Öppettider:

Lördag 9 mars: 10-18
Söndag 10 mars: 10-16

Läs mer på Stora Cykelmässans hemsida