TISDAG 10 OKTOBER 2023


Foto/källa: Lundsbrunn Resort & Spa

Välkänd Matkreatör till Lundsbrunn Resort & Spa

Lundsbrunn Resort & Spa har på olika sätt sedan renoveringen och återstarten för några år sedan utvecklat verksamheten. Anläggningen har höga ambitioner när det gäller den fortsatta satsningen med att förädla verksamheten vidare. Nu är det dags för nästa steg i anläggningens utveckling på Mat & Dryckessidan då Emelie Nielsen tar plats vid rodret.

Emelie Nielsens meritlista är lång och hon har bla tävlat i Årets kock, tagit guldmedalj i Culinar World cup med det västsvenska kocklaget CTWS samt tävlat ett flertal gånger i SM i utomhusmatlagning.

Emelie brinner för vällagad mat med fokus på närproducerat. Hennes filosofi är att laga allt som är gott – från husman till fusion där råvaran alltid är i fokus och nu är det alltså dags för Emelie att kliva in i rollen som Food & Beverages manager på Lundsbrunn Resort & Spa. Uppdraget är tydligt, Emelie ska utveckla anläggningens olika mat & restaurangkoncept vidare in i framtiden. Emelie Nielsen kommer närmast ifrån en tidigare tjänst som Kökschef och kreativ ledare på restaurang Krubb i Töreboda och Norrqvarn Hotell & Konferens, Lyrestad.

Rickard Bender VD ”När vi fick möjlighet att rekrytera Emelie för det nya uppdraget så var det ingen tvekan då vi har höga mål och ambitioner om att utveckla nya mat & restaurangkoncept vidare då vi vill ligga i framkant när det gäller vad som serveras till våra gäster. På så vis stärker vi också upp oss ytterligare som en reseanledning kopplat till vår satsning här i Lundsbrunn. Med Emelies tidigare kontaktnät och meritlista så får vi nu en möjlighet att växla upp antalet lokala leverantörer av mat & dryck vilket känns extra bra såklart säger Rickard vidare”

Emelie Nielsen ”Det är en otroligt härlig känsla och atmosfär här i Lundsbrunn. Det är en väldigt fin anläggning där man lagt ner mycket arbete de senaste åren som nu ger en fantastisk grund att bygga vidare på framöver. Det känns otroligt inspirerande att få vara med på den resan framåt och det finns alla möjligheter att tillsammans med det kompetenta teamet här på plats i Lundsbrunn att utveckla mat & dryckeskonceptet vidare säger Emelie”


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Lundsbrunn Resort & Spa