TISDAG 12 SEPTEMBER 2023

Åtta nya villatomter snart ute till försäljning i Hällekis

Nu är priserna satta på de åtta nya tomterna på Mandelblomsvägen i Hällekis, försäljningsstart blir måndagen den 2 oktober 2023.

Tomterna ligger på mellan 890 m2 och 1133 m2 med priser från ca 133 500 kr - till
167 145 kr per tomt beroende på storlek.

Mandelblomsvägen ligger i södra delen av samhället, nära till skola, idrottsplats och livsmedelsaffär. Det är ett lugnt villaområde nära till naturen.

Kommunalt vatten och avlopp är framdraget till tomtgräns, anslutningsavgift för detta tillkommer på priset. Går inte att ansluta till fjärrvärmenätet för tillfället.

Mitt i samhället ligger stationen där du med Kinnekulletågets som kan ta dig till Lidköping och Mariestad och sedan vidare till Göteborg eller Örebro.

Närheten till Kinnekulle erbjuder många möjligheter till fina naturupplevelser och inbjuder till både avkoppling och aktiviteter som t.ex. vandring och cykling. Samhället har även en småbåtshamn för den som har en båt och som är intresserad av fiske eller andra upplevelser på Vänern.

Här finns även en ställplats för husbilar, en bensinmack som ligger vid sjön där man även kan tanka sin båt, Falkängens hantverkscentrum, idrottshall, äldreboende, cykelaffär, en Pizzeria m.m.

Största arbetsgivaren i Hällekis är företaget Paroc, som tillverkar isoleringsmaterial.

Mer information på Götene kommuns hemsida