FREDAG 1 JULI 2022


Anders Ståhl Skövde kommun, Michael Worbin Next Skövde, Andrea Johansson och Anna Ohlin Ek Destination Läckö-Kinnekulle på plats i Linköping under SM-veckan 2022 - Foto/källa: Destination Läckö-Kinnekulle

Lidköping och Skövde på "Värdstadsträff" för SM-veckan sommar

Lidköpings kommun tillsammans med Skövde kommun är ett steg vidare i ansökan om ett gemensamt arrangörskap av SM-veckan Sommar 2026. Det är fortfarande hård konkurrens med fyra andra städer.

I veckan har Destination Läckö-Kinnekulle AB och Next Skövde varit inbjudna på Värdstadsträff av Riksidrottsförbundet och Linköpings kommun till årets SM-vecka som pågår förfullt i Linköping.

- Här har vi på nära håll kunnat ta del av arrangemanget, fått samtala med ledning, projektledare, besöka de olika arenorna i staden och inspireras av denna, en av Sveriges största återkommande idrottsliga folkfester.

- Det har varit oerhört värdefullt för oss att få se arrangörssidan av SM-veckan på så nära håll, det tar vi med oss framåt i vårt arbete inför nästa steg i processen där vi får välkomna RF och SVT på en site visit hos oss senare i höst, säger Andrea Johansson, evenemangsansvarig på Destination Läckö-Kinnekulle AB.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Destination Läckö-Kinnekulle