TORSDAG 30 JUNI 2022


Foto/källa: Göta Kanal

Spelningar längs Göta kanal i sommar

Ta det piano i sommar och besök en av de många spelningarna längs Göta kanal. Tillsammans med några av Sveriges mest folkkära och aktuella artister blir det gung längst kanalen, såväl på land som ombord båtarna.

I sommar anordnas en rad olika musikupplevelser längs Göta kanal, från allsång till spelningar med några av våra mest omtyckta och aktuella artister. Den 30 juli organiseras dessutom Bryggfesten, med Lasse Holm och Johanna Beijbom. En konsert som går att ta del av utifrån ett 360 perspektiv, antingen som sittande publik på land eller från din båt. Artisterna bjuder under kvällen på anekdoter, minnen, ”Canneloni Macaroni” och fler kända hits.

– Med sommarens pågående 200-årsfirande känns det väldigt kul att få fira ordentligt med ett av de bästa musikåren vi haft hittills. Med folkkära ansikten och skrålande allsång blir det en musiksommar som går till Göta kanals historia, säger Roger Altsäter, vd på Göta kanalbolag.

Spelningarna anordnas med start igår, den 29 juni, med turnépremiär för The Ark Reunion Tour och pågår fram till den 13 augusti.

Sommarens spelningar längs Göta kanalDetta är en nyhet/pressmeddelande från: Göta Kanal