ONSDAG 8 JUNI 2022


Med sommarbiljetten reser du i tre zoner för priset av en - Bild: Västtrafik

Nu kommer Västtrafiks sommarbiljett

I sommar blir det billigare att resa i hela Västra Götaland med kollektivtrafiken. Västtrafiks nya sommarbiljett gör det möjligt att resa i tre zoner till priset av en zon. Sommarbiljetten släpps i appen Västtrafik To Go den 15 juni.

Den 15 juni släpps Västtrafiks nya sommarbiljett som erbjuder möjligheten att upptäcka hela Västra Götaland i sommar. Med den kan resenärer ta sig runt på utflykter i hela Västra Götalands län och Kungsbacka kommun, för priset av en zon.

– Det är glädjande att vi nu lanserar ett sommarerbjudande som möjliggör för fler att upptäcka och semestra i vår region. Biljetten är särskild prisvärd för familjer eftersom du som vuxen kan ta med dig tre barn eller ungdomar under 20 år på resan utan extra kostnad. Det är också ett prisvärt alternativ för den som vill spara bensinkostnader, slippa parkering och samtidigt resa mer hållbart i sommar, säger Lars Backström, vd på Västtrafik.

Sommarbiljetten säljs mellan 15 juni och 31 juli. Det innebär att det är möjligt att resa på biljetten fram till den 30 augusti.

Fakta om sommarbiljetten

Läs mer om sommarbiljetten på Västtrafiks hemsida.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Västtrafik