ONSDAG 27 APRIL 2022


Hemmakväll förvärvar tre Sött & Salt-butiker - Foto/källa: Hemmakväll

Hemmakväll förvärvar tre Sött & Salt-butiker

Sveriges största godisbutikskedja, Hemmakväll, förvärvar tre Sött & Salt-butiker i Lidköping, Skövde och Mariestad. I och med nytillskottet består Hemmakvälls totala butiksnät av 64 butiker i Sverige.

– Vi har under en tid tittat på att utöka vårt butiksnät då vi har några ”vita fläckar” på kartan. Våra kunder frågar oss ofta; ”När kommer ni till min stad?” och nu kommer vi med glädjande besked. Från första september kommer vi att addera minst 3 butiker till under varumärket Hemmakväll, säger Jan Richter, VD Hemmakväll

Hemmakväll har för avsikt att etablera fler butiker. Så när möjligheten kom att förvärva tre Sött och Salt-butiker, två i städer där kedjan inte finns idag, så var det ett rätt så enkelt beslut. Övertagandet sker från den första september och det kommer att firas i hela kedjan.

– Vi har idag en butik i Skövde, och på de övriga orterna har vi funnits tidigare men har av olika anledningar lämnat dem. Så att äntligen få komma tillbaka känns riktigt kul! Vårt affärsmål är att bli Sveriges största och bästa godis-&Co kedja – vart du än är. Genom det här förvärvet så är vi en bit på vägen att nå det. Vi älskar helt enkelt hemmakvällen och vill göra Sverige lite lyckligare, säger Jan Richter, VD Hemmakväll.

Från första september kommer butikerna att göras om till Hemmakväll-butiker med ett stort fokus på kvalitativt lösgodis, ett bredare sortiment av ätbart samt leksaker.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Hemmakväll