FREDAG 26 NOVEMBER 2021

Sofie Livebrant inför kommande konsert i Lundsbrunn

Fredagen den 3 december har Sofie Livebrant sin release av sitt nya musik album i Lundsbrunn. En musikvideo med en av hennes låtar spelades in på Österplana hed och i Husaby kyrka och som nu har lanserats.

Sofie Livebrant säger:

- "Jag, Svante Sjöblom, Dan Berglund och Hal Parfitt-Murray längtar att få ramla ner i Emilys diktvärld, passionerade dikter om livet utspelar sig på hedarna i Haworth, som har många likheter med Lundsbrunn! Det blir även lite sånger från mitt album ”Lighthouse Stories” och en och annan reel. Ska bli så kul att Svante Sjöblom öppnar konserten med sånger från sin kommande skiva.”

”Det är magiskt att mötas i konsten, spegla, skapa och tillsammans i kreativiteten kommer vi fram till något nytt! Utan varandra är vi ingenting!"

Vid konserten i Lundsbrunn skapar lokala konstnärer i Lundsbrunn en fantastisk atmosfär med sin konst i Brunnskapellet till den musik Sofie Livebrant skapat. Det här blir en konsert när tiden kommer stå still. Så glad och stolt att få medverka i detta, säger Mikael Lundgren, ordförande i Lundsbrunns Samhällsförening.

Sofie Livebrant kommer till Lundsbrunn för tredje gången. Det här blir något vi aldrig kommer glömma eller få uppleva någon mer gång. Detta album blir en klassiker, säger Mikael Lundgren, Lundsbrunns Samhällsförening, som ordnat med detta arrangemang i Lundsbrunns Brunnskapell den 3 december.

/Mikael Lundgren