MÅNDAG 22 NOVEMBER 2021


Foto från Pixabay

Götene kommun ger presentkort som julgåva till sina anställda

Vår personal har under året fortsatt göra stora uppoffringar och arbetat flexibelt för att driva kommunens viktiga verksamheter. Vi vill tacka er alla för era insatser och för allt ni fortsätter att göra för vår kommun.

Vi vill med denna julgåva visa uppskattning till all personal i kommunen som kämpat och fortsätter kämpa under de svåra tiderna av pandemin. Samtidigt vill vi göra en fortsatt insats för det lokala näringslivet. Därför kommer årets julgåva till anställda i Götene kommun vara i form av presentkort.

”Alla våra medarbetare har arbetat hårt och gjort beundransvärda insatser under året. Den lokala handeln har också haft det fortsatt tufft och genom att handla lokalt gynnar vi även det lokala näringslivet” säger Susanne Andersson, Kommunstyrelsens ordförande och Åsa Karlsson, oppositionsråd.

Handla i affärer inom Götene kommun

Presentkorten kommer att gälla i alla butiker, skönhetssalonger, caféer och restauranger som vill ta emot det i Götene kommun.

Presentkorten kommer att delas ut till samtliga tillsvidare- och visstidsanställda i Götene kommun med start i vecka 49.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Götene kommun