ONSDAG 17 NOVEMBER 2021


Foto/källa: Astro Sweden

För tredje året i rad är Astro Sweden AB en Gasell

För tredje året i rad är Astro Sweden AB en Gasell och det snabbast växande företaget i Skara Kommun!

Återigen kan vi stolt meddela att Astro Sweden AB som enda företag i Skaras kommun har blivit uppmärksammade som Gasellföretag av tidningen Dagens Industri.

Dagens Industris Gasellundersökning är Sveriges största tävling i organisk tillväxt och genomförs i år för tjugoandra året i rad.

Det är tredje året i rad vi får denna utmärkelsen säger Andreas Esbjörnsson, VD på Astro Sweden AB.

Vi ser inga gränser och breddar kontinuerligt produktsortimentet inom Jakt/Skytte, Outdoor, Astronomi, Mikroskopi och Naturvetenskap. Senaste tillskottet i produktportföljen är Fiske genom förvärvet av GoFish i Skövde. Men det unika med oss är inte produkterna utan den kunskap och kompetens som vår personal har om både produkter och utövandet. Det gör att vi kan hjälpa allt från nybörjare till proffs med att hitta rätt utrustning. I kombination med det har vi en tydlig kanalstrategi där den digitala marknadsföringsstrategin ligger tung.

Vi har många ben att stå på, utvecklingen går i en rasande fart och vi växer med god lönsamhet.

Det sistnämnda gör att vi kan och vågar satsa vidare fortsätter Andreas entusiastiskt och tänker då på den planerade nybyggnationen på området Hästhagen vid E20 i Skara.

”Ett fantastiskt bevis på vårt driv”

Det här är ytterligare ett fantastiskt bevis på vårt driv, ler Andreas som alltså tar emot detta för tredje året i rad.

Vi har en bra besättning här som gör ett otroligt bra jobb och alla bidrar till en rolig resa framåt.

Han fortsätter: - Betydelsefullt är även det starka ägarengagemanget vi har i företaget som möjliggör att vi kan fortsätta vår stadiga tillväxtresa vi är mitt uppe i.

Astrokoncernens omsättning för 2022 beräknas till över 300 mkr.

Om Astro Sweden AB

Astro Sweden AB ägs av Christer Kjellner och Erling Gustafsson. Tillsammans har de skapat värden genom professionellt och ansvarsfullt utövande av ägarrollen i flera bolag, som ägs med fokus på att utvecklas med god lönsamhet. Astro Sweden AB omsätter idag ca 160 milj. kr. Astro Swedens långsiktiga strategi är att bygga på affärsområden där fokus är natur, upplevelse och naturkunskap. Företaget har i dagsläget ca 30 anställda. I företagsgruppen ingår PN Jakt och även anrika Lundsbrunns Resort & Spa med ca 50 anställda. Där förläggs bl.a. egen utbildningsverksamhet tillsammans med allt som en Hotell-Konferens-Spa- Restaurangverksamhet i naturnära miljö kan ge.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Astro Sweden AB