SÖNDAG 7 NOVEMBER 2021


Foto/källa: Götene kommun

Vintergatan Hällekis 13 -21 november

Härlig julstämning i Hällekis! Den 13-21 november bjuder Falkängens hantverksby tillsammans med Hällekis samhälle in till sin årliga julmarknad. Ett utmärkt tillfälle att hitta såväl julstämning som unika, handgjorda julklappar. Strosa runt bland de mysiga hantverksbutikerna, njut av den gemytliga miljön och delta i besökslotteriet med chansen att vinna fina priser!

Den 13-21 november bjuder Falkängens hantverksby tillsammans med Hällekis samhälle in till sin årliga julmarknad. Ett utmärkt tillfälle att hitta såväl julstämning som unika, handgjorda julklappar. Strosa runt bland de mysiga hantverksbutikerna, njut av den gemytliga miljön och delta i besökslotteriet med chansen att vinna fina priser!

Besök den hållbara butiken Naturligtvis, i stationshuset i Hällekis. Här hittar ni ekologiskt och rättvist tillverkade kläder för hela familjen, samt accessoarer, leksaker och mycket mer.

Handens Hus i Medelplana håller öppet mellan kl.12-16. Här hittar ni unika julklappar bland antikt, handvävt och textil.

För barnen

Under lördagarna och söndagarna mellan kl.12-14 finns tomten på plats i Falkängen och tar gärna emot barnens önskelistor. För att minska risken för smitta ber vi alla barn att skriva sina önskelistor hemma.

Besöker ni Vintergatan på lördagarna mellan kl.12-14 finns möjligheten att testa ponnyridning.

Testa busbingo! Leta reda på symbolerna och lämna sedan in lappen på COOP i Hällekis i utbyte mot en liten vinst.

Datum: 13-21 november

Öppettider Falkängen: kl. 10-18

Öppettider Naturligtvis: kl. 11-16

Öppettider Handens Hus: kl. 12-16


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Götene kommun