TISDAG 7 SEPTEMBER 2021


Foto/källa: Götene kommun

Lundängen - nytt industriområde med bästa skyltläge

Götene kommun är i full gång med att exploatera den första etappen av ett helt nytt industriområde, Lundängens industriområde med ett attraktivt skyltläge längst med E20.

I det nya industriområdet, Lundängens industriområde, är Götene kommun i full gång med att bygga infrastrukturen. I dagsläget finns 100 000 kvadratmeter verksamhetsplanerad ledig mark kvar med 14 meter i takhöjd. De resterande 50 000 kvadratmetrarna har Semper för sitt nya centrala logistikcenter.

Flexibla tomter

Det finns en detaljplan som styr exempelvis takhöjden. Dock är tomterna inte indelade utan som kund kan man själv vara med och styra, beroende på storlek. Området har ett bra skyltläge med direkt anslutning till E20 och 44:an.

Centralt läge

Götene har ett centralt och logistiskt läge när man som företag har stora in- och utflöden på den nordiska marknaden. Med drygt två timmar till Göteborg, fyra timmar till Stockholm och Oslo gör det kommunen till en attraktiv plats för logistik. Du kan läsa mer om Lundängens industriområde på Götene kommuns hemsida!


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Götene kommun