FREDAG 20 AUGUSTI 2021


Skövde Matdagar äger rum 25-28 augusti 2021 - Foto: Mårten Bergkvist, Next Skövde

Dags för Skövde Matdagar

Nästa vecka med start onsdagen den 25 augusti är det dags för Skövde Matdagar. Under fyra dagar erbjuds olika mataktiviteter mixat med ett scenprogram. Det blir en härlig blandning av Bondens marknad, utomhusmatlagning, matvandring mellan olika restauranger, kockskola för barn samt ett scenprogram i Kulturhuset.

Matfestivalen i Skövde ersätts i år av Skövde Matdagar. Öppna områden som inte kräver förbokning blir ett barnområde i kyrkparken och en marknad med lokala producenter i anslutning till Lilla Saluhallen. Därutöver erbjuds bokningsbara aktiviteter som guidade matvandringar mellan restauranger (fullbokad), Fire & Food – guidad utomhusmatlagning och inte minst ett scenprogram i Kulturhuset.

- Vi har satt ihop ett programinnehåll utifrån de restriktioner som ligger. Det är många olika aktörer som samverkar och nu bjuder in till Skövde Matdagar. Nu hoppas vi att Skövdeborna fortsätter att boka in sig på våra olika aktiviteter så att vi kan få en småskalig matfest i Skövde nästa vecka, säger Micael Worbin, evenemangsansvarig på Next Skövde.

Mer information om Skövde Matdagar


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Next Skövde