FREDAG 2 JULI 2021


Höghöjdsbanan Upzone Skövde är en av aktörerna som ingår i Billingepasset - Foto: Ann Walldén/Next Skövde

Aktörerna på Billingen Skövde går samman och skapar Billingepasset

Åtta aktörer på Billingen Skövde går samman och skapar Billingepasset. Det är ett gemensamt initiativ där destinationens aktörer samlas i gemensamma erbjudanden till områdets besökare.

Den 5 juli lanseras Billingepasset av åtta aktörer på Billingen Skövde. Det är ett pass som innehåller erbjudanden och rabatter med syfte att skapa mervärde för besökarna till Billingen.

- Billingepasset skapar tydliga mervärden för besökarna, så vi hoppas och tror att detta kommer bli väldigt populärt och något vi kan jobba med även på längre sikt och året runt, säger Anders Ståhl, affärsutvecklare på Skövde kommun

Billingepasset kostar 100kr, är personligt och köps i första hand digitalt via appen Cardskipper. Sommaren 2021 gäller Billingepasset från 5 juli till 30 november. Idén kommer från områdets destinationsgrupp där aktörer, Skövde kommun och Next Skövde är med.

- Det är roligt att aktörerna på Billingen Skövde nu tar det här steget och samlar sig i mer formell form genom gemensamma erbjudanden. Det känns som ett viktigt steg för samarbetet och ger goda möjligheter för att fortsätta utveckla destinationen, säger Jessica Bergstrand, destinationsutvecklare på Next Skövde.

Aktörerna som är med i Billingepasset är Upzone Skövde, Restaurang Berget, Träningskonsulten, Älska Billingen, Billingen Outdoor, Billingens Stugby & Camping, First Hotel Billingehus och Billingebadet. Billingepasset ägs och drivs av aktörerna själva. Det koordineras och marknadsförs av Skövde kommun och destinationsbolaget Next Skövde.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Next Skövde