ONSDAG 26 MAJ 2021


Den lilla krogen är en av tolv restauranger som deltar i Smaka på Skövde - sommarkortet - Foto: Tobias Andersson/Next Skövde

Nu lanseras Smaka på Skövde – sommarkortet

I sommar finns alla möjligheter till att njuta av god mat i Skövde. Sommarkortet är satsningen där tolv restauranger har gått samman och erbjuder 10% på notan under juni-augusti.

Sommarkortet är ett initiativ där tolv restauranger gått samman för att sätta fokus på restaurangutbudet i Skövde. Den som köper ett sommarkort för 100 kronor får 10% på notan vid varje restaurangbesök hela sommaren hos de restauranger som ingår. Initiativet samordnas av Next Skövde.

- Vi vill tillsammans med restaurangerna stimulera till restaurangbesök under sommaren. Sommarkortet passar lika bra för hemesterfiraren som besökaren. Nu hoppas vi att många tar tillfället i akt att äta gott och samtidigt stötta våra restauranger i sommar, säger Micael Worbin, evenemangsansvarig på Next Skövde.

Sommarkortet köps via Ticketmaster och Skövde Turistcenter. De deltagande restaurangerna är: Bombay Masala, Den lilla krogen, Restaurang Haket, Hållbar, Libanon Meze & Bar, Spice´n Rice, Mattias Catering & Golfrestaurang, Mangos, Scandic Billingen, Knistad, Laserdome Pub & Restaurang samt Restaurang Sällskapet.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Next Skövde