ONSDAG 26 MAJ 2021


Foto/källa: Jula AB

Premiär för Jula i Löddeköpinge

Jula fortsätter expansionen på den svenska marknaden. Torsdagen den 27 maj öppnar Julas nya varuhus i Löddeköpinge i Galleria Center Syd. Det nya varuhuset blir det 59:e Julavaruhuset i Sverige (totalt 111). Med det nya varuhuset i Löddeköpinge stärker Jula positionen i södra Sverige.

- Med det nya varuhuset i Löddeköpinge får vi en än bättre marknadspenetration i den viktiga Skåneregionen. Det finns många trogna Julakunder i området, och vi når även kunder med varuhusets fina visibilitet vid Europavägen, säger Joachim Frykberg, VD Jula.

Stora förhoppningar

De närmsta Julavaruhusen i regionen finns sedan tidigare i Malmö, Lund och Helsingborg

- Vi har haft varuhus i Malmö sedan mitten av 1990-talet, och jag har alltid passerat Löddeköpinge på vägen, och det är ofta som man stannat till. Nu har vi fått rätt läge, vi etablerar varuhuset i centret bredvid Ica. Det är ett tydligt och bra läge mot Europavägen med flera starka och passande grannar, och egen entré. Det gillar jag verkligen! Det känns även riktigt bra med skyltplaceringen på pylonen vid E6:an, säger Karl-Johan Blank.

- Vi har stora förhoppningar på det nya varuhuset i Löddeköpinge. Här finns goda förutsättningar med engagerade och ansvarstagande medarbetare, och en mycket erfaren varuhuschef i Lena Sander, säger Joachim Frykberg.

Trygg och säker handel

Julas nya varuhus i Löddeköpinge öppnar under den pågående coronapandemin, och att öppna ett nytt varuhus i skuggan av krisen är givetvis lite speciellt.

- I samband med öppningen har vi starkt fokus att skapa en trygg och säker miljö för våra kunder och medarbetare, säger Joachim Frykberg.

För Jula innebär det att det i samband med invigningen inte kommer att bli några festligheter som det brukar vara. Kampanjer och öppningserbjudanden är utdragna över lång tid för att ge möjlighet för alla kunder att ta del av dessa.

Jula är även Covid-19-certifierat

Förutsättningen för trygg och säker handel är bra i Julas varuhus som har en totalyta om cirka 3000 kvadratmeter, med ett sortiment om cirka 15 000 produkter. Den stora försäljningsytan gör att kunderna kan hålla bra avstånd när de handlar.

Kassorna i varuhuset är även försedda med plexiglas och annan skyddsutrustning.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Jula AB