ONSDAG 12 MAJ 2021

Götene kommun ger presentkort i sommarpresent till anställda

Årets sommargåva till Götene kommuns anställda blir presentkort som kommer att gälla i butiker, caféer, skönhetssalonger och restauranger i kommunen. Ett beslut som både uppmärksammar de tuffa förhållanden som personalen har jobbat under i över ett års tid och som stöttar den lokala handeln som drabbats av coronapandemin.

För att fortsätta stötta det lokala näringslivet som lidit av coronapandemin har Götene kommun beslutat att sommargåvan till anställda i år, liksom 2020 års julklapp, ska vara i form av presentkort. Anledningen är både för att uppmärksamma det tuffa arbete och de uppoffringar som personalen har fått göra till följd av covid-19 samt för att gynna den lokala handeln.

"Vi vill på detta sätt visa uppskattning till all vår personal som i över ett års tid har kämpat på och som är flexibla och ställer om arbetet allt eftersom nya restriktioner, rekommendationer och förhållningssätt kring covid-19 kommer från såväl nationella som regionala myndigheter och aktörer. På detta sätt gör vi också en insats för det lokala näringslivet som blivit utsatta i spåren av coronapandemin. Vi tror och hoppas att det kommer bli ett välkommet tillskott till näringsidkarna under den kommande sommaren", säger kommunalråd Susanne Andersson och oppositionsråd Åsa Karlsson.

Presentkortet kommer att delas ut till samtliga tillsvidare- och visstidsanställda i Götene kommun inför de kommande semestrarna. Den här gången är summan på totalt 500 kronor och är uppdelat på två presentkort per person. Presentkorten kommer att gälla i alla butiker, skönhetssalonger, caféer och restauranger i Götene kommun som väljer att ta emot det.


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Götene kommun