TORSDAG 6 MAJ 2021


Vätternrundans tillträdande VD Oskar Sundblad, tidigare landslagscyklisten Alexander Wetterhall och Lundsbrunn Resort & Spa VD Rickard Bender - Foto/källa: Lundsbrunn Resort & Spa

Lundsbrunn Resort & Spa en del av Vätternrundans nya satsning Cyclists Best

Cyclists Best, så heter Vätternrundans nya och helt unika märkning som riktar sig mot cykelintresserade målgrupper i alla åldrar. Med hela världen som marknad har nu Lundsbrunn Resort & Spa fått ta del av den unika märkningen.

Cykelvärldens nya kvalitetsmärkning

Cyclists Best är av Vätterundan ett helt nytt initiativ för att visa vägen till några av världens bästa cykelrundor – men även till platser som förgyller resan ifrån cykelsadeln. Hotell, restauranger, caféer med mera kan tilldelas märkningen ”Cyclists Best”. Det är helt enkelt en av Vätternrundans kvalitetssäkrade cykel rundor som under vägen erbjuder det där lilla extra och som infriar en cykelresenärs behov och önskningar för att få en helhetsupplevelse. Nu har alltså Lundsbrunn Resort & Spa fått ta del av märkningen Cyclists Best utav Vätternrundans tillträdande VD Oskar Sundblad.

Även den Skarabaserade cykelprofilen och tidigare landslagscyklisten Alexander Wetterhall är en del av Cyclists bests nya lansering. Han är en av de handfull och noga utvalda profiler inom cykling som har fått välja ut sina egna pärlor för att just ge en helhetsupplevelse ifrån sadeln. Hans pärlor ligger som färdiga tips på Cyclists Best med utgångspunkt via bl. a Lundsbrunn Resort & Spa.

”Vi är såklart både väldigt glada och stolta för att vi lever upp till Cyclist Best höga krav på kvalitet och tillgänglighet. För Lundsbrunn Resort & Spa är det inte bara en kvalitetsstämpel utan även en viktig pusselbit för vår satsning på att bli en av Sveriges bästa Resorter med ett brett aktivitets utbud berättar Rickard Bender, VD. Enligt vissa kallas märkningen redan för cykelvärldens svar på White Guide vilket känns extra roligt fortsätter han”

”Från Vätternrundan är vi väldigt glada över att få in en Cyklistvän i form av Lundsbrunn Resort & Spa, då de tänker ett steg längre och försöker göra det enkelt för dig som cyklar. Att de dessutom har en riktigt fin anläggning med god mat, bra rum för boende och grym service för cyklister gör valet ännu enklare” säger Oskar Sundblad”

”Jag har bott i Skara i nästan 20 år nu och har använt Skaraborgs vägar som min primära träningsarena i min proffskarriär. Här finns det mesta; både platt, uppför och nerför. Men utöver terrängen så är det också sagolikt på många ställen. Då det ofta är lätt att bli hemmablind så blir jag fortfarande överraskad över hur vackert och bra området är för cykel. Rundan jag har tagit fram är både utmanande och fylld av trevliga inslag längs vägen, en runda jag kör och har kört frekvent sommar som vinter. Riktigt kul att den nu uppmärksammas och fler kan hitta ut på cykeln säger Alexander Wetterhall”

”Destinationen med framförallt Kinnekulle är ett mycket populärt resmål bland cykelentusiaster. Att vi nu har en entreprenör i destinationen, som Lundsbrunns Resort & Spa, som utgångspunkt för Cykelbest kvalitetsmärkning skapar ännu bättre förutsättningar att utveckla cykeldestinationen vidare säger Anna Ohlin Ek Vd Destination Läckö-Kinnekulle”


Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Lundsbrunn Resort & Spa