TORSDAG 22 APRIL 2021


Foto/källa: Jula AB

Rekordbonus till Julas anställda

I samband med aprillönen delar nu Jula ut en generell medarbetarbonus till de anställda för 2020. Efter ett mycket starkt försäljningsår blir det en rekordbonus.

- Många ansvarstagande och engagerade medarbetare har gjort stora insatser under året för att hantera pandemin, alltid med kundens bästa i fokus. Därför känns det mycket bra att kunna dela ut denna bonus. Tillsammans har vi kunnat fortsatt att driva och utveckla verksamheten på ett fantastiskt sätt, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare och koncernchef.

Rekordbonusen för 2020 landade på 6,34% av en årslön. Bonusen baseras på vad man som Julamedarbetare tjänat under hela året. Vilket för 2020 blir cirka 75% av en normal månadslön.

Totalt innebär det en investering om cirka 48 miljoner SEK som Jula nu gör i sin personal.

Stark kultur

Året 2020, med coronapandemin, bjöd på utmaningar utöver det vanliga. I hanteringen av dessa utmaningar har kulturen, Julaandan, varit en viktig framgångsfaktor.

- Vi har ett ledarskap och medarbetare som verkligen tar ansvar och är engagerade när det som mest behövs. Att vi under året hanterat många krissituationer och dessutom kunnat lära oss av dessa visar på styrka i våra organisationer. Det känns mycket bra att kunna belöna detta med den här bonusen, säger Karl-Johan Blank.

Julas generella bonusprogram har funnits i olika former sedan 2011.

    Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Jula AB