FREDAG 12 MARS 2021


Foto/källa: Upzone Äventyrsparker

Företaget Upzone öppnar sin höghöjdsbana på Billingen Skövde

Företaget Upzone etablerar sig på Billingen Skövde. Lokal franchise-tagare är Skövdehem. Den 27 mars 2021 är det premiär för deras nya höghöjdsbana. Det blir Upzones sjunde etablering och ett spännande tillskott till sommarsäsongen på Billingen Skövde.

I slutet av november 2020 började Upzone och Skövdehem bygget av en höghöjdsbana på Billingen Skövde. Banan får en naturskön placering i närheten av Hållsdammen.

- Vi är glada att välkomna Upzone och Skövdehem till skaran av aktörer som är verksamma på Billingen Skövde. Deras produkt passar väl in i målsättningen att Billingen Skövde ska utvecklas till en hållbar outdoor-destination året runt, säger Anders Ståhl, affärsutvecklare på Skövde kommun.
Höghöjdsbanan är ett äventyr på 2,5 timme där besökaren får utmana sig själv och sin höjdrädsla genom att 12 meter upp bland trädtopparna klättra från plattform till plattform, balansera på vajrar, svinga sig i nät och transportera sig med linbanor.

- Tillsammans med pumptrack-banor, MTB-cykelspår, vandringsleder, utomhusbad, Skogsmulleriket, äventyrsgolf och mycket mer blir höghöjdsbanan ett välkommet tillskott i sommarutbudet på Billingen Skövde, säger Jessica Bergstrand.

Höghöjdsbanan består av fyra banor med olika svårighetsgrad - Kidzone, Fitnesszone, Adventurezone och Riskzone. Det är Upzones sjunde höghöjdsbana. De övriga finns i Borås, Kalmar, Luleå, Oxelösund, Åhus och Ängelholm.

- Vi tror verkligen att Billingen Skövde blir en perfekt plats för vår nya höghöjdsbana. Vi har redan märkt ett stort intresse och ser nu fram emot att välkomna våra gäster till Skövde, säger Tamara Christmann Olofsson, VD på Upzone.

    Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Next Skövde