TORSDAG 11 MARS 2021


Foto/källa: Götnehus

Götenehus byggstartar i Trädgårdsstaden, Skövde

I Skövdes populära stadsdel Trädgårdsstaden kommer Götenehus att bygga 17 radhus med äganderätt i tre etapper. Försäljningen av den första etappen har gått mycket bra och i slutet av mars sätts spaden i backen.

Den första av tre etapper bestående av fem radhus är slutsåld och nu har försäljningen av etapp två med sju radhus påbörjats i samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Skövde. Intresset är fortsatt mycket stort. Byggstart sker under vecka 13 och köparna kommer att kunna flytta in med start i november 2021.

Kvarteret Badtunnan blir ett modernt kvarter med kubistiskt formspråk med tydlig inspiration av 20-och 30-talets modernism och funktionalism.

De 17 radhusen i två plan får en bostadsyta på 110–112 kvadratmeter med modern och öppen planlösning för social samvaro på nedre plan och sovrum samt allrum på övre plan. Alla radhus får uteplatser i söderläge och insynsskyddade baksidor.

Vi är väldigt glada över att byggstarta detta fina projekt. I Trädgårdsstaden bor man lantligt men ändå centralt. Vårt bostadskvarter är utformat för att vara tryggt och lugnt och har det bästa läget i denna etapp med grönområden åt tre håll och den skyddade baksidan i rätt väderstreck, säger Richard Sånnek, Projektutvecklare på Götenehus.
Läs mer om kvarteret Badtunnan; www.gotenehus.se/badtunnan

    Detta är en nyhet/pressmeddelande från: Götenehus AB